Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Proramajánló tagjainknak

2016.04.29
Kedves Mindenki!
 
Szeretném felhívni szíves figyelmeteket egy kellemesnek ígérkező programra.
Akik részt vettek a "Szomszédolás" című vetélkedő sorozatunkon, azok már értesülhettek róla, de azok kedvéért akik nem játszottak velünk az elmúlt fél év során, közzé tétetik.
2016 május 28-án, szombaton, állatkerti sétára invitáljuk sorstársainkat, a veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkba. Ezen a napon, az állatkert igazgatójának jóvoltából, a  Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által kiállított érvényes fényképes tagsági igazolvány felmutatásával 1 fő látássérült, és 1 fő kísérője részére a rendezvény keretein belül történő belépést térítésmentesen biztosítják az Állatkertbe.
FONTOS:
A tagsági igazolvány  érvényessége azt jelenti, hogy sorstársunk, egyesületünknél befizette a 2016 évre vonatkozó tagdíját, és ennek tényét a tagsági igazolványban pecsét igazolja.
Az 1 fő látássérült, és az 1 fő kísérőn felüli esetleges családtagoknak, ismerősöknek természetesen meg kell fizetniük a korosztályuknak megfelelő belépődíjat. Ez tehát azt jelenti, hogy bárki, bármennyi fővel érkezhet, de csak 2 fő mehet be ingyenesen. 
A program egész napos. A pontos találkozás idejét, helyét, az állatkertbe lejutást, visszajutást a városba később megírom. Egyenlőre várjuk a jelentkezéseket jelen e-mail címre, vagy a +36707716211 telefonszámon, vagy egyesületünk e-mailcímére. veszpremvakok@upcmail.hu
A nap folyamán végigjárjuk az egész állatkertet, az állatkert által biztosított idegenvezetővel, aki egész nap áll rendelkezésünkre, kérdéseket tehetünk fel neki, illetve segítségével állatsímogatásra is sor kerül majd.
További információkat később közlök.
Várjuk mielőbbi jelentkezéseiteket a további szervezési feladatok segítése érdekében.
 
Köszönettel.

Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.