Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghívó

2013.09.19

Kedves Sorstársak!
 
Felhívnám szíves figyelmeteket egy kedves meghívásra.
Az alább csatolt meghívót Nagy Gabriella veszprémi sorstársunktól kaptuk, aki a meghívóban részletesen ismertetett kórus oszlopos tagja és aki sok szeretettel vár mindnyájunkat e rendezvényükre.
 
Üdvözlettel: Attila.
 

SZERETETTEL MEGHÍVJUK ÖNÖKET, KEDVES ZENESZERETŐ BARÁTOK, AZ IMMÁR NEGYEDIK ALKALOMMAL MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ, SZENT MIHÁLY NAPI ÜNNEPI KONCERTÜNKRE.

Koncert helye-: VESZPRÉM SZENT MIHÁLY SZÉKESEGYHÁZ

{BAZILIKA} Várban, a Szentháromság téren

Időpontja-: 2013. szeptember 28. szombaton 19 órakor Belépés díjtalan, a parkolás ingyenes, a Szentháromság térig fel lehet jönni kocsival .

 

2009. óta énekelünk, végezzük ezt a különleges egyházi szolgálatot. Amatőr kórus vagyunk. Az anyanyelvünk mellett főleg latinul énekelünk, de tanultunk már olasz, angol és német kórusműveket is. Az egyházi művek különlegességét, a gregorián stílus adja.

A templomi akusztika, és az orgona varázslatos hangzása, teszi tökéletessé és meghitté, ezt a zenei világot.

A szombat esti koncert, a Szent Mihály Napi Búcsú megnyitó rendezvénye. Meghívott Kórus: SCOLA REGINA {a veszprémi Regina Mundi templom egyházi kórusa}

 

Aki az ünnepi szentmise bensőséges hangulatát szeretné átélni, megteheti másnap 2013. szeptember 29-én vasárnap10:30 órától a Bazilikában. Szeretettel várjuk! Énekkarunk mellett közreműködik, a Légierő Zenekar és a Jeruzsálem-hegyi Baráti Kör, az 1900-as éveket idéző, mutatós polgári viseletekben. AZ ÉRSEKI, ÜNNEPI NAGYMISÉT, AZ M1 TELEVÍZIÓS CSATORNA ÉS A MÁRIA RÁDIÓ IS, ÉLŐ EGYENES ADÁSBAN KÖZVETÍTI.

{otthon meghitt családi körben is hallgathatjátok kórusunkat „részt lehettek a misén”.

 

Szeretnénk Nektek, ebben a gyönyörű, több mint ezeréves templomban egy lélekemelő, meghitt és bensőséges előadást ajándékozni.

 

 

A SZENT MIHÁLY ÉNEKKAR NEVÉBEN, MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK! {addig is buzgón gyakorolunk}

 

 

Ismét leírom, hogy nem kell gyónni, imádkozni, és „ördögűzést” sem vállalunk…

AKI az elmúlt években MEGTISZTELT JELENLÉTÉVEL, tudja, hogy nem lesz sörsátor, ingyen pizza, nagyszínpad, tombola, csápolós, sms-ben beszavazós, szétlazulós befütyülős, bekiabálós koncert…! Amolyan, szelíd, magunkba nézős, különlegességet hallgathattok.

 

 

 

IMÁVAL ÉS BARÁTSÁGGAL: Gabika

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.