Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszámoló a Szeptemberi klubfoglalkozásról

2013.09.12

A klubfoglalkozás elején Szabó Károlyné bejelentette,hogy lemondott a vezetőségben betöltött posztjáról és a klubvezetéséről.

27 fővel vettünk részt a nyári szünet utáni,első klubfoglalkozáson.

Gyertyagyújtással és néma felállással emlékeztünk meg nyáron elhunyt sorstársunkról Ilus néniről.

Illés Gyögyné bejelentette,hogy családi okok miatt nem tud tevékenyen résztvenni a vezetőség munkájában és Németh Kálmánnét kérte fel,hogy segítse a vezetőség munkáját,aki elvállalta a nemes feladatot.A klubfoglalkozást megtisztelte jelenlétével Csehné Huszics Márta a Veszprém Megyei Egyesület elnöke.

A tagság megkérdezése után(a további klubfoglakozások témái,kirándulás)a vezetőséggel közösen úgy döntöttünk,hogy a "Fehér Bot"nap alkalmából e jeles napot,vacsorával egybekötve ünnepeljük meg,október 11.-én.(A pontos helyszínről a következő foglalkozáson lesz tájékoztatás.)Az új klubvezető személyéről is döntöttünk,aki Paraicz Jánosné lett.Ajkán,október 9-10.-én kerül megrendezésre a megyei Fehér Bot napi rendezvény,melyre szeretettel várjuk a segíteni akaró és a gálán résztvevő sorstársakat.

A következő klubfoglalkozás október 8.-án kerül megrendezésre a Polgármesteri Hivatalban.

                                                                         Kálmán

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pápa City

Szabó Kálmán,2013.09.17 22:36

Azzal kezdeném a hozzászólásom,hogy nagy reményekkel vártam a klubfoglalkozást és számomra csalódás volt,nem ezt vagy talán mást vártam.
Szerettem volna ha beszámol a vezetőség az utolsó klubfoglalkozás óta történtekről.Például,hogy 6 fővel részt vettünk Ajkán a Fekete István vetélkedőn,3 fővel képviseltük csoportunk a megyei Tési 2 napos rendezvényen,2 fő teljesítette a Balatonkerülő tandemtúrát,felvettük a kapcsolatot a Látássérültek Keszthelyi Egyesületével és 11 fővel jártunk náluk.Szívesen meghallgattam volna hányan és kik nyertek sorstársaink közül a segédeszköz pályázaton,az infoalap új pályázatáról,amire egyénileg lehet benyújtani tagjainknak a pályázatot.Októberben lesz Gárdonyi Géza irodalmi műveltségi vetélkedő,erről sem hallottunk információt.
Hiányoltam azt is,hogy mi az amit a vezetőség még az idén tervezett megvalósítani,mire számíthatunk ebben az évben,mi várható az elkövetkező klubfoglalkozásokon.Sajnálom,hogy nem lesz kirándulás.
Röviden és nagyjából csak ennyit akartam elmondani.