Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Távmunka és bedolgozási lehetőség

2018.02.18 Távmunka és bedolgozási lehetőség

Tisztelt Egyesületi Tagunk!

Az EFOP-1.1.1-15 projekt munkatársai felmérést végeznek, hogy tagjaink közül az ország mely területén és hányan érdeklődnek otthon végezhető munkalehetőség iránt. 

Kérjük, hogy az alábbi tájékoztatót olvassák végig, és amennyiben jelentkezni szeretnének otthon végezhető álláslehetőségekre, úgy a levél alján szereplő e-mail címre küldjék el jelentkezésüket a megadott információkkal együtt.

Ezzel a felméréssel párhuzamosan a projekt munkatársai keresik azokat a munkáltatókat is, akik otthonról végezhető távmunka vagy bedolgozási lehetőséget kínálnak megváltozott munkaképességű munkavállalók részére. A szervezők a későbbiekben fogják majd jelezni Önöknek az elérhető távmunka és bedolgozói állásajánlatokat a jelentkezésben jelzett paraméterek alapján.

Köszönettel:

Daczi Péter
SZGYF EFOP-1.1.1-15 projekt 
szakmai vezető

dr. Nagy Sándor
MVGYOSZ 
elnök


TÁJÉKOZTATÓ Az Európai Unió támogatásával megvalósuló EFOP-1.1.1-15 „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” elnevezésű kiemelt projektről 

Az EFOP-1.1.1-15 „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” kiemelt projekt célja a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci integrációjának elősegítése. A program keretében megváltozott munkaképességű emberek felkészítése valósul meg, hogy képessé váljanak a munka világába történő be-, illetve visszalépésre. A projekt munkatársai segítséget nyújtanak a megmaradt képességekhez igazodó, annak megfelelő munkakör feltérképezésében, kiválasztásában, a munkavállalói és a foglalkoztatói igények, érdekek összehangolásában és a foglalkoztatók megváltozott munkaképességű munkavállalók befogadására való felkészítésében. 

A projekt közvetlen, elsődleges célcsoportját azon megváltozott munkaképességű emberek alkotják, akik a bevonás időpillanatában a rehabilitációs hatóság komplex minősítése alapján 
B1, C1, B2, C2, D, E minősítési kategóriával rendelkező személyek, vagy akik szakhatósági állásfoglalás, hatósági bizonyítvány alapján legalább 40 százalékos egészségkárosodással rendelkeznek, vagy akiknek a munkaképesség-csökkenése 50-100 százalékos mértékű, illetve akik fogyatékossági támogatásban vagy vakok személyi járadékában részesülnek. 

A projekt keretében a hagyományos munkavégzési formákon túlmenően az idei évtől elérhető az otthon végezhető munkavégzés támogatása, a távmunkában, illetve bedolgozói jogviszonyban történő foglalkoztatás támogatása is. 
Az otthoni munkavégzés leginkább a mobilitásukban akadályozott, vagy rossz közlekedési viszonyokkal sújtott, alacsony számú munkalehetőséggel rendelkező kistelepülésen élő, ezért otthonról végezhető munkalehetőséget szívesen vállaló potenciális célcsoporttagok számára jelenthet megoldást a munkavállalásban. Ennek keretében olyan munkakörök létrehozása támogatható, amelyek a telekommunikációs, illetve informatikai eszközökkel végzett tevékenységek, vagy pedig összeszerelői, csomagolói, egyszerű otthon végezhető fizikai munkalehetőségek révén segíthetik az ügyfelek munkavállalási problémáinak megoldását. 

Ezen túlmenően, főállásban (munkahelyen történő munkavégzésben történő munkavállalásban) történő elhelyezkedésre, és képzéseken történő részvételre is van lehetőség a projekten belül, amelyekkel kapcsolatban az SZGYF EFOP-1.1.1-15 projekt szolgáltatási helyszínein, személyesen van lehetőségük érdeklődni. 
Az irodák elérhetősége az alábbi linken található meg:

https://tamogatottfejlesztesek.szgyf.gov.hu/2014-20/index.php/szolgaltatasi-helyszinek 

Az EFOP irodában történő érdeklődése, megjelenése során az első alkalommal kérjük, hogy hozza magával a megváltozott munkaképességű célcsoportba tartozás igazolására: 
az ellátást megállapító vagy elutasító határozatot, hatósági bizonyítványt, komplex minősítését, 
szakértői bizottság szakvéleményét, vagy szakhatósági állásfoglalását, 
rehabilitációs tervét, vagy szolgáltatás nyújtási tervét, 
rehabilitációs kártyáját, amennyiben rendelkezik azzal, 
személyes okmányait és iskolai/szakmai végzettségét igazoló iratait.

A projekttel kapcsolatos részletesebb információk az alábbi linken található tájékoztatónkban találhat:

https://szgyf.gov.hu/phocadownload/foglalkozasi_rehabilitacios_informaciok/informaciok/Ugyfel_tajekoztato_EFOP_111_15_2018.pdf 

Amennyiben Ön megváltozott munkaképességű személynek minősül (a fenti feltételek alapján) és 
(telefonos, vagy informatikai eszközön végezhető) távmunka vagy 
(egyszerű, könnyű fizikai munkalehetőséget jelentő) bedolgozói munka 
lehetősége érdekli Önt, akkor kérem, hogy a távmunka vagy bedolgozó jelleg megjelölése mellett az alábbi e-mail címre küldje el Önéletrajzát, jelentkezését: 
tavmunka_efop111@szgyf.gov.hu. 

Kérem, hogy a jelentkezésében, az Önéletrajz mellett, legyen szíves az alábbiakat megküldeni részünkre:
Név:
Lakóhely: /Tartózkodási hely:
Telefonszám:
E-mail cím:

Az alábbi munkalehetőség érdekel (jelölje aláhúzással vagy X-el):
távmunka (telefonos, vagy informatikai eszközön végezhető otthoni munka)
bedolgozói munka (egyszerű, könnyű fizikai munkalehetőséget jelentő otthoni munka)
esetleg mindkét lehetőség
munkahelyen történő munkavégzés is érdekel.

Megcélzott munka, tevékenység, amelyet szívesen végeznék:
Tervezett heti munkaidő:
Legmagasabb iskolai végzettségem:
Legfontosabb munkatapasztalataim:

Kérem, hogy ezen túlmenően, amennyiben Önt kifejezetten a távmunkavégzés – és ezen belül adatrögzítés jellegű adminisztratív feladatok, vagy ügyfélszolgálati / értékesítés jellegű Call-Center feladatok – érdeklik, akkor a levelünk mellékleteként megküldött „TÁVMUNKA érdeklődés_EFOP111” Excel-fájlt is töltsék ki a megfelelő információkkal, és az Önéletrajz mellett a kitöltött Excel táblázatot is küldjék meg a 
tavmunka_efop111@szgyf.gov.hu e-mail címre.

Budapest, 2018. február 12.


Köszönettel:

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság
EFOP 1.1.1-15 kiemelt projekt

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.