Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérés

2014.02.18


Tisztelt Uram/Hölgyem!

Dénes Rita vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója. Diploma munkámban, amit a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szervezeteivel közösen készítek, a fogyatékos emberek  számára nyújtott lehetőségek vizsgálatával foglalkozik, a magyar turizmus területén. Pontosabban, azt vizsgálom, hogy a magyar szállodák mennyire akadálymentesek vagy azok-e egyáltalán, mi a fogyatékos emberek igénye ezen a téren, illetve milyen fejlesztésekre lenne szükség.

Ehhez egy pár perces kérdőívet készítettem, hogy a fogyatékos emberek véleményét, tapasztalatait és igényüket is megismerjem, és a válaszaikat figyelembe véve dolgozzak ki egy a szállodákat minősítő rendszert, ezáltal segítve a speciális igényű embereket.

A kérdőívet két formában készítettem el (ugyanazokat a kérdéseket tartalmazza a két forma közül tetszés szerint lehet választani):
A kérdőívet a hírlevél melléklete tartalmazza word dokumentum formátumban.

Az online kérdőív az alábbi linken érhető el.


http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/39746b8d63bf7693a3af50c905a09951 <http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/39746b8d63bf7693a3af50c905a09951>

Amennyiben a word dokumentumot tölti ki, azt úgy kérem, hogy az alábbi e-mail címre küldje vissza.

akadalymentes.turizmus@freemail.hu


Segítségét előre is köszönöm szépen.


Üdvözlettel:
Dénes Rita

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.